Chocoladewandeling

Uniek in de streek, De Chocoladewandeling

De Maya's en de Azteken dronken het als een Godendrank. Men is het er al lang over eens: chocolade is goed voor lichaam en geest ...

Zin om samen met vrienden, collega's, familie, ... een chocoladezoete wandeling mee te maken om duimen en vingers bij af te likken? Al je zintuigen zullen verwend worden! Ben je nieuwsgierig naar wat jouw keuze van chocolade over je persoonlijkheid en je seksleven zegt? Kortom: gewoon genieten van een rustige wandeling in de prachtige natuur van het waterwingebied vlakbij de winkel met tal van stopplaatsen en proevertjes o.l.v. een gids. Chocolade eten zal nooit meer hetzelfde zijn !!!!
Onze chocoladewandelingen zijn een unieke belevenis. Geef uw bedrijfsuitje, familiefeest, uitstapje onder vrienden, ... een chocoladezoete wending !
De wandeling start en eindigt in (of indien winkel is geopend, vlakbij) onze winkel in KEMZEKE. De totale duur bedraagt ruim 3 uur.

Voor groepen van meer dan 25 deelnemers, dient er extra tijd in acht te worden genomen.

De basisprijs van de chocoladewandeling is €17,20 p./p. (steeds hetzelfde als de prijs van 500g Leonidas pralines). Minimum deelname = 15 pers.

Openingsuren

Kemzeke:
ma-za 0930 - 1800.
zon- en feestdagen 1000 - 1400.
 
Sint-Gillis-Waas:
ma-za 0930 - 1800.
zon- en feestdagen gesloten.